Chokladfontän till festen

CFA-Gal-Bday-043Väntar du gäster? Dags för födelsedag eller är det tid för en stor tillställning? Inför varje lite större händelse är det inte ovanligt att man vill att festen ska vara lite mer lyckad än förra gången. Man vill inte gärna bjuda på samma typ av mat eller bakelser och risken att fantasin tryter är stor.

Ett ganska vanligt misstag är att man försöker planera in så många olika typer av maträtter som möjligt, för att de ska passa alla i smaken men även se hyfsat flott ut för gästerna att titta på. Timmar går åt till att förbereda och en hel del pengar läggs ut för att få det så fint som möjligt.

Istället för att bjuda på många olika typer av bakelser, praliner, kakor eller desserter kan man välja ut en större sötsak som alla kan ta del av. Chokladfontäner har länge varit precis en sådan sak som får gästerna att häpna, men som också passar alla i smaken. Med en chokladfontän behöver du inte fundera över flera olika typer av efterrätter utan kan duka upp med färscha frukter för gästerna att doppa. Frukt är dessutom billigt att köpa in och väljer du en härlig blandning av favoritfrukterna är möjligheterna oändliga.

Troligtvis kommer man kanske inte ha användning för fontänen dagligen och vill man återigen spara på de ekonomiska utläggen kan man istället välja att hyra en chokladfontän. Nuförtiden finns det många olika företag och verksamheter som hjälper till med lånet och vanligast är att man betalar för varje dag som man använder den. Du kan själv välja om du vill ha en skyhög fontän med över 5 våningar eller om du vill satsa på en lite mindre som du lätt kan placera i ditt eget kök.

Ta hjälp av en chokladfontän och låt gästerna ha något att prata om i samband med välkomstdrinken eller när middagen är klar och de är dags för mingel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *